Direksiyonu ölüme kırdı

Tekirdağ'da eşinden üç ay önce boşanan bir çocuk babası 24 yaşındaki Eser Taş, iddiaya göre yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki Fırat Bebe'ye 'Bu hayattan bıktım. Ölmek istiyorum' dedikten sonra

GÜNDEM 29.04.2013 22:40:00 0
Direksiyonu ölüme kırdı
Tekirdağ- Çorlu yolu Karaevli Köyü yakınlarında önceki akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı.
 
ARACIN CAMINDAN FIRLADI
Çorlu'daki özel bir hastanede ambulans şoförü olarak işe başlamaya hazırlanan ve halen işsiz olan Eser Taş, 59 PN 765 plakalı otomobiline arkadaşı Fırat Bebe'yi alarak Tekirdağ’a doğru yola çıktı. Karaevli Köyü yakınlarında otomobil, yolun sağındaki su kanalına çarptı. Kazada otomobilin camından fırlayan Taş yaşamını yitirirken, kaza esnasında yanında bulunan arkadaşı Fırat Bebe ise emniyet kemerinin takılı olması sayesinde kazayı hafif yaralı bir şekilde atlattı.
 
EMNİYET KEMERİ HAYATINI KURTARDI
Kazada hafif yaralanan Fırat Bebe ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede jandarmanın ifadesine başvurduğu Fırat Bebe, arkadaşının "Bu hayattan bıktım. Ölmek istiyorum" dedikten sonra aniden hızla giden otomobilin direksiyonunu kırdığını ve kaza yaptıklarını, kendisinin ise emniyet kemerinin takılı olması sayesinde kurtulduğunu ifade etti. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ