Baykal’dan belediyeye ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi Kutsiye Benan Baykal, 26 Nisan 2013 Cuma günü Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 29.04.2013 22:08:00 0
Baykal’dan belediyeye ziyaret
BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
Bölgede parti çalışmalarına katılmak ve çalışmaları yerinde görmek için Keşan’a gelen ve belediyeyi ziyaret eden Benan Baykal, “Son kurultaydan sonra Aydın Milletvekilimiz Osman Aydın ile birlikte Edirne’den sorumlu Parti Meclisi Üyesi olarak görev yapmaya başladık. Önümüzdeki yerel seçim, genel seçim ve her türlü seçimde Edirne’de belediye başkanı ve il, ilçe başkanları ile birlikte çalışacağız. Bazıları bizi denetmen olarak görüyor ama biz birlikte çalışma adına görevler yürütüyoruz.” dedi.
 
HER KARIŞINDA ÇALIŞMA YAPACAĞIZ
Bölgede oy potansiyelini daha da artırmak ve birlikte çalışma programları hazırlamak adına bulunduklarını dile getiren Kutsiye Benan Baykal, “Dostlukla, kardeşlikle Edirne halkına daha iyi hizmet etmek için buradayız. Bundan sonra ziyaretlerimiz daha yoğun olacak. Edirne geniş bir coğrafya. Her karışında çalışma yapacağız. Keşan’dan son derece hizmet ve çalışmalar adına mutlu ayrılacağım” Dedi. 
 
ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEYİZ
Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, “Bu gibi ziyaretler bize güç verir. Bizler yerel yöneticiler olarak gerçekten büyük özveriyle vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Ancak bu tür ziyaretler yorgunlukları büyük ölçüde azaltıyor. Bir yöneticinin arkasında parti duruşunun olması ve savunulması çok değer verici bir şeydir. Bunu da önemsiyoruz. Ziyaret nedeniyle çok mutluyum. Önümüzde seçime daha 10 ay gibi bir süreç var. 2013 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl olacak. Yeni bir anayasa hazırlığı sürecine girildi. Belki Meclis’ten yeni anayasa geçmeyebilir ve sonbaharda referanduma gidilebilir. Referandum onaylanırsa sanıyorum başkanlık sistemi de buna dahil edilecek. 2014’te yerel seçimler mutlaka yapılacak ama 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimi o zaman devlet başkanlığı seçimine dönüşebilir. Bu nedenle 2014’te yerel seçimle ve genel seçimlerin aynı anda yapılma ihtimali çok fazla olabilir. Parti olarak bütün olasılıkları değerlendirerek çalışmalıyız. Alternatif planlarımız olmalı. Çok önemli bir süreçteyiz, diri ve dik durmamız gerekli” diye konuştu.
 
Haber / Cihangir ARIK