Karadağ’dan Edirne Milli Eğitim’e ziyaret

Karadağ’da ileri derecede görme ve hareket bozukluğu olan çocukların her türlü ihtiyacı ile ilgilenen Podgorica Çocuk ve Gençlik Kaynakları Merkezi yetkilileri, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin

GÜNDEM 29.04.2013 21:52:00 0
Karadağ’dan Edirne Milli Eğitim’e ziyaret
ÜLKEYİ TANIMA İMKANI BULDULAR
Görme ve hareket bozukluğu olan öğrenciler, Karadağ’da faaliyet gösteren Podgorica Çocuk ve Gençlik Kaynakları Merkezi tarafından Edirne’deki engelli öğrencilerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunması amacıyla Edirne’ye geldiler. Podgorica Çocuk ve Gençlik Kaynakları Merkezi yetkilileri çocukların Edirne’deki etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek, “Karadağ’da eğitime çok ihtiyaç var, uygulama yapmak istiyoruz. Çocuklarımız bu uygulamadan çok memnun oldular. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Çocuklar ülkelerin reklamı açısından çok önemlidir. Ülkenizi çocuklarımız en iyi şekilde tanıma imkânı buldular” diye konuştu.
 
 
KÜLTÜR ELÇİLERİ OLMALARINI TEMENNİ EDİYORUM
İl Milli Eğitim Müdürü Özcan da ziyaretten memnun olduklarını anlatarak, kurumlar ve okullar arasında işbirliğinin artarak devam etmesini istedi. Çocuklarla ilgili çok ciddi projeleri olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Özcan “Buraya gelen çocuklarınızın Karadağ’da Türkiye’nin kültür elçileri olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ