İkram Dondurmaları yeni şube açtı

Kapaklı ve Çerkezköy’de toplam 4 şube ile hizmet veren İkram Dondurmaları, Çerkezköy’e yeni bir şube daha açtı.

GÜNDEM 28.04.2013 05:21:00 0
İkram Dondurmaları yeni şube açtı
ÇERKEZKÖY’E 3. ŞUBE
Çerkezköy’deki 3. Şube için önceki gün saat 13.00’da açılış töreni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi numara 18’de dün itibari ile faaliyete geçen İkram Dondurmaları 5. Şubesi’nin açılışını Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan yaptı. Açılışta konuşan Bayhan bir yerleşim yerinde ticaretle uğraşanların sayısının artmasının beraberinde rekabeti de arttıracağını ifade etti. Rekabetin artmasının, kalitenin artmasına ve fiyatların düşmesine neden olacağını ifade eden Bayhan “Bu tür dükkân sayılarının artması en çok bölge halkına yarayacaktır.” dedi.
 
15 YILDIR DONDURMA SEKTÖRÜNDEYİZ
İşletme ile ilgili bilgi veren İkram Dondurmaları işletmecisi Metin Özdemir de 15 yıldır dondurma sektöründe olduklarını belirterek “Kapaklı’da Zengin Caddesi ve Hürriyet Caddesi’nde birer tane olmak üzere iki şubemiz var. Çerkezköy’de de Güveniş Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta bulunan şubelerimize bir yenisini daha ekledik” diye konuştu. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Özdemir, yeni şubede 15 çeşit dondurmayı Çerkezköy halkının beğenisine sunduklarını ifade etti.
 
YOĞUN İLGİ
Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Özkan ve Nedim Yılancı Kapaklı'nın tanınan esnaflarından Bahattın Göktaş  çok sayıda davetli katılırken, açılış dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz dondurma ikram edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ