Emniyette “çocuğun kişisel eğitimi ve korunması” konferansı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Çocuğun Kişisel Eğitimi ve Korunması” konulu konferans Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Bina

GÜNDEM 28.04.2013 04:58:00 0
Emniyette “çocuğun kişisel eğitimi ve korunması” konferansı
SANAL BAĞIMLILIK DA ANLATILDI
Programa konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Oral, Uzman Psikolog Dilek Çelik, Uzman Hukukçu Altay İlhan Aktürk ve Sosyolog Aylin Yakupoğlu katıldı. Konferansta, çocukların maruz kalabileceği fiziksel ve duygusal istismar, uyuşturucu, uyarıcı ve uçucu madde kullanımı, sosyal medyanın kötüye kullanımı, sanal bağımlılık, şiddet içerikli oyunlar vb. birçok konu hakkında bilgilendirme yapıldı.
 
EMNİYET PERSONELİ DE KATILDI
Konferansa, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Ercan Başaran, emniyet personeli ve eşleri ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Konferansın bitiminde İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Gökhan Oral’a, Uzman Psikolog Dilek Çelik’e, Uzman Hukukçu Altay İlhan Aktürk’e ve Sosyolog Aylin Yakupoğlu’na vermiş oldukları bilgilerden dolayı teşekkür belgesi ve çiçek verdi.
 
Haber / Gökhan TEKER