Yakan Top Turnuvası düzenlendi

Uzunköprü Kaymakamlığı’nın 08/04/2013 tarih ve 1944 sayılı olurları ile Çöpköy İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Okullar Hayat Ols

GÜNDEM 28.04.2013 03:04:00 0
Yakan Top Turnuvası düzenlendi
AVERAJLA ŞAMPİYON OLDU
Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda Elmalı İlkokulu erkeklerde 3 rakibini yenerek, kızlarda ise Yağmurca ve Sipahi İlkokulunu yenip Çöpköy İlkokuluyla beraber kalarak averajla şampiyon oldu. Turnuvanın kupasını Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen verdi. Turnuvayı düzenleyen Çöpköy İlkokulu/ortaokulu Müdürü Nurettin Topçuoğlu turnuvaya gereken ilgiyi gösteren Elmalı İlkokulu Müdürü İbrahim Kaya, Yağmurca İlkokulu Müdürü Funda Yıldırımı, Sipahi İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Hasan Hüseyin Ülkü’ye teşekkür etti.
 
GELENEKSEL HALE GETİRİLECEK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yapılan etkinliklere genellikle 5. Sınıf ve daha üst sınıf öğrencilerinin katıldığını belirten Topçuoğlu, 3. ve 4. Sınıf öğrencileri için özellikle böyle bir turnuva düzenledikleri ifade etti. Turnuvaya katılan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Topçuoğlu amaçlarının turnuvayı önümüzdeki yıllarda daha katılımlı olarak düzenlemek olduğunu belirtti.
 
Haber / Gökhan TEKER