Yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki gün öğlen saatlerinde İnönü Mahallesi’nde yürütülen kanalizasyon ana kolektör hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan iÅ

GÜNDEM 27.04.2013 15:40:00 0
Yaşanabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz
Kapaklı’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan kanalizasyon ana kolektör hattının yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.
 
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı bilgilendirmede 1. Etap Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı yenileme çalışmalarının, İnönü Mahallesi Yıldızkent İlköğretim Okulu'nun arkasında bulunan Arıtma Merkezi’nden başladığını söyledi. İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başına kadar olan 800 metrelik kısımda, 800’lük beton büzler kullanıldığını ifade eden Başkan Mandalı, ilk etap çalışmalarının tamamlandığını belirtti.
 
KEPÇEYİ ASANSÖR GİBİ KULLANDI
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı bir ara yapılan işlemleri daha yakından inceleyebilmek için orada bulunan kepçeyi adeta bir asansör gibi kullanarak kendini metrelerce aşağıya indirtti. Başkan Mandalı, 2. etap çalışmaları kapsamında İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başından, Pınar Bulvarı'na kadar olan toplam 1000 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
 
HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN
Üçüncü ve son etapta ise çalışmalara Pınar Bulvarı'ndan başlayarak, Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi'ne kadar Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı yenileme çalışmalarını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Mandalı, böylelikle ilçede oluşabilecek kanal tıkanmalarının önüne geçilebileceğini belirtti. Kapaklı Belediyesi olarak altyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Mandalı, “Her şey halkımız için. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz. İnşallah son etap çalışmalarımızı da en yakın sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.
 
HALKA HİZMETE DEVAM EDİYORUZ
Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlara hizmette, her zaman en önlerde olmayı kendilerine hedef olarak belirlediklerini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sosyal, kültürel ve tanıtım alanlarındaki faaliyetlerin devam edeceğini, Belediyelerin asli işlerinden biri olan altyapı çalışmalarına ne kadar önem verdiklerinin de yapılan çalışmalarla ortada olduğunu söyledi. Belediyeler için altyapı hizmetlerinin görünmeyen yatırımlar olduğuna dikkat çeken Başkan Mandalı , “Biz öyle düşünmüyoruz, halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ