Koltuklar miniklere emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kırklareli Belediye Başkanlığı koltuğuna Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ oturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla saat 09.30’da baÅ?

GÜNDEM 24.04.2013 22:34:00 0
Koltuklar miniklere emanet
KOLTUĞU DEVRETTİ
Koltuğunu Ahmet Yener Ortaokulu öğrencileri Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ’a devreden Belediye Başkanı Çağlayan ‘Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü bugünün küçükleri, yarının büyükleri olarak gördüğü çocuklara armağan etmiştir. Sizlerin rahat bir koltukta oturması için elimizden gelen bütün imkânlar ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Atatürk’ümüzün devrimlerine bağlı kalarak, yarının büyükleri siz çocuklarımıza en güzel Kırklareli’ni emanet edeceğiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.
 
OYUN GRUBU İSTEDİ
Belediye Başkanlık Makamına oturan Ahmet Yener Ortaokulu öğrencileri Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ, Belediye bünyesindeki birimlerin hizmet ve çalışmalarından bahsederek, Pınar Mahallesi’ne yapılmasını istedikleri oyun gruplarını, seyyar satıcılara karşı önlemlerin daha da arttırılmasını, mevcut olan yeşil alanların büyütülmesini, devam eden sosyal ve kültürel aktivitelerden fazlası ile mutlu olduklarını söylediler.
 
HEDİYELER VERDİ
Başkanlık Makamının devir teslim töreninden sonra ise Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Okul Müdürü Ahmet Özbey ile öğrencileri Hatice Kanar ve Ertuğrul Altuğ’a hediyelerini verdi.
 
Haber / Gökhan TEKER