Sitespor dört golle kazandı 4-0

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu 12.hafta karşılaşmasında Sitespor U-19 Futbol Takımı Veliköy Sahası’nda konuk ettiği Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’nı konuk etti. Rakibi karşısında çok ra

SPOR 24.04.2013 22:04:00 0
Sitespor dört golle kazandı 4-0
Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Sitespor U-19 Futbol Takımı bu haftayı da galibiyet ile bitirmesini bildi.
 
14.00’DE BAŞLADI
U-19 Ligi C Grubu’nda mücadele veren temsilcilerimizden Sitespor U-19 Futbol Takımı 12.hafta karşılaşmasında Büyükyoncalı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Maça etkili başlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Rakibi karşısında savunmada hata yapmayan Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise kontra ataklarla galibiyet mücadelesi verdi.
 
SİTESPOR ÖNE GEÇTİ
İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran Sitespor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gelişen Sitespor U-19 Futbol Takımı atağında defansın arkasına iyi sarkan Serdar topu ağlara göndererek temsilcimizi öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan ikinci golü aradı. Konuk ekip Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise ev sahibi Sitespor U-19 Futbol Takımı ataklarında sık sık hata yaptı.
 
FARK MÜCADELESİ VERDİ
Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında geliştirdiği organize atakta bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı arka arkaya gelen Sitespor U-19 Futbol Takımı gollerinin ardından oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Üçüncü gol için ataklarını sıklaştıran Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin sonlarına doğru Barış ile skoru 3-0 yaptı. Gelen golle birlikte tamamen rahatlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Sitespor U-19 Futbol Takımı’nın 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
KONUK EKİP ETKİLİ OLAMADI
Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamlayan temsilcimiz, ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında rahat bir sergileyen Sitespor U-19 Futbol Takımı geliştirdiği organize ataklarla farkı artırmayı denedi fakat başarılı olamadı. Rakip kalede üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, rakibi kendi yarı sahasına hapsetti. İlerleyen dakikalarda da oyunun kontrolünü eline alamayan konuk ekip, maçın son dakikalarında gol arayışını sürdürdü. Kumandayı rakibine vermeyen Sitespor U-19 Futbol Takımı Okan ile bir gol bularak farkı dörde çıkardı.
 
18 PUANA YÜKSELDİ
4-0'a yükselen skoru değiştirmek için büyük çaba harcayan konuk ekip başarılı olamadı. Her iki takımın geliştirdiği ataklarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma Sitespor U-19 Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Sitespor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 18 yaparken, Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise bir puanla son sırada kaldı.