Uçurtmalar gökyüzünde dalgalandı

Her yıl geleneksel hale gelen “Uçurtma Şenliği” önceki gün saat 12.00’da Kırklareli festival alanında gerçekleştirildi. Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Festival alanında düzenlene

GÜNDEM 22.04.2013 21:26:00 0
Uçurtmalar gökyüzünde dalgalandı
KONSER İLE SONA ERECEK
Başkan Çağlayan, düzenlenen etkinlikler ile vatandaşları kaynaştırmayı anne ve babaların çocukları ile birlikte güzel zaman geçirmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan “Havaların ısınması ile birlikte bugün “Uçurtma Şenliği”ne katılımın fazla olduğunu görüyoruz. Çocuklar festival ile birlikte anne ve babaları ile gönüllerince eğlenebiliyorlar. Ulu Önder Atatürk’ümüz 23 Nisan gününü, bayram yapalım diye çocuklara armağan etmiştir. Nisan Ayı Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında 23 Nisan Salı gününe kadar yoğun bir faaliyet programı hazırladık. 23 Nisan Salı günü de etkinliklerimiz devam edecek ve gecesi düzenleyeceğimiz konser ile sona erecektir” dedi.
 
HEDİYE DAĞITTI
Festival alanında kendisi ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Çağlayan, “Uçurtma Şenliği” kapsamında çocuklara birçok hediye dağıttı.
 
Haber / Asim YAVUZ