“Geçmişten günümüze Türk şiiri”

Kırklareli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü himayelerinde 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri çerçevesinde önceki gün saat 19.00’da Kültür Me

KÜLTÜR SANAT 22.04.2013 02:23:00 0
“Geçmişten günümüze Türk şiiri”
BEĞENİ TOPLADI
Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Fonetik Sanatlar Grubu öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Sevim Erdemir yönetiminde “Geçmişten günümüze Türk Şiiri” adlı dinletiyi sundular. 37. Turizm Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde sunulan programda Türk şiirinin farklı dönemlerinden örnekleri, o döneme ait özel kostümler ve dekor eşliğinde sunan öğrencilerin okudukları şiirler dinleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
 
ŞİİR ÜSTÜNE GÜNCELLEME
İçinde Fransızca ve Almanca şiir yorumları da bulunan dinletide, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sevim Erdemir “Şiir Üstüne Güncelleme” adlı bir konuşma yaptı. Programın sunumunu ise aynı okulun tarih öğretmeni Yıldız Ayduk gerçekleştirdi. Kırklareli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğünün himayelerinde, Okul Müdürü Cafer Yüce’nin destekleriyle gerçekleşen program büyük beğeni topladı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN