Belediyeden Cumhuriyet İlköğretim’e teknolojik destek

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, dün Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na yaptığı ziyarette, okul için temin edilen 3 adet masaüstü bilgisayarı da okula teslim etti

GÜNDEM 19.04.2013 21:18:00 0
Belediyeden Cumhuriyet İlköğretim’e teknolojik destek
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, önceki gün saat 14.30’da Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
 
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na elektronik eşya yardımında bulunmak için okulu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, Okul Müdürü İlkay Cabalar tarafından karşılandı. Okulların kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Aziz Özkan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ‘Her Okul Bir Kaledir’ mantığı ile hareket ettiğini kaydetti. Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın, bugüne kadar bütün okullara her türlü alanda yardım etme gayreti içinde olduğunu ifade eden Özkan, “Okullara yapılan bu tür yardımlar bugün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edecektir” dedi.
 
NE İSTESEK FAZLASIYLA YERİNE GETİRİLDİ
Okul olarak ne zaman yardım için Kapaklı Belediyesi’nin kapısını çalsalar Başkan Mandalı’nın kendilerini geri çevirmediğini söyleyen Okul Müdürü İlkay Cabalar ise, “Bugüne dek hangi miktar ve kalitede ne istediysek, isteklerimiz daha kaliteli ve daha fazla bir şekilde temin edildi. Kapaklı’da müdürlük yapmak çok kolay. Çünkü ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa, yardımımıza koşacak bir belediye var” diyerek katkılarından dolayı belediyeye teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ