Vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı dağıtıldı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kapaklı Merkez Camii önünde Cuma namazı çıkışında 500 kişilik pilavı vatandaşlara ikram etti. Belediye Başkanı İ

GÜNDEM 19.04.2013 21:03:00 0
Vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı dağıtıldı
Kapaklı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından dün Cuma namazı çıkışında vatandaşlara pilav ikram edildi. Kutlu Doğum pilavı dağıtımına Başkan yardımcıları Mustafa Serat ve Aziz Özkan ile Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
DUALARLA KUTLAYACAĞIZ
2013 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlara Kutlu Doğum pilavı ve ayran ikram ettiklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Allah kabul etsin. Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in Kutlu Doğumu münasebetiyle O’nun adının anılması gayesiyle bugün burada vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapaklılar olarak sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun 1442’nci yıldönümünü dualarla kutlayacağız” dedi.
 
 
HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLEDİ
Kapaklı halkının "Kutlu Doğum Haftası"nı kutlayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kapaklı Merkez Camii önünde Cuma namazı çıkışında 500 kişilik pilavı vatandaşlara dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha sonra Kutlu Doğum Haftası kapsamında yarın düzenlenecek olan program hakkında bilgi verdi.
 
ZEKERİYA GÜLER KONUŞMACI OLARAK KATILACAK
Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy İlçe Müftüsü Mahmut Emin’in konuşmaları ile devam edecek olan programda Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılacak ve Mevlid-i Şerif okunacak. Prof. Dr. Zekeriya Güler’in konuşmacı olarak katılacağı program, kapanış duası ile sona erecek. Mandalı yarın saat 20.30’da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan programa tüm vatandaşları davet etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ