Çağlayan’dan okullara ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Ahmet Yener Ortaokuluna ve Zübeyde Hanım Anaokuluna ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, önceki gün saat 10.15’te Ahmet Yener Ort

GÜNDEM 18.04.2013 20:01:00 0
Çağlayan’dan okullara ziyaret
KÜÇÜK YAŞLARDA KAZANDIRABİLİRİZ
Başkan Çağlayan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İlimizde atıl durumda bulunan 1650 metrekare alanı fidan dikerek yeşillendirmek istedik. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz öğrencilerimize kısaca çevre eğitimi ve fidan dikimi tarifi yaptı. Bizler öğrencilerimize çevre bilincini ancak küçük yaşlarda kazandırabiliriz.”dedi. Fidan töreni; Başkan Çağlayan’ın öğrenciler ile birlikte fidan dikmesinin ardından Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından öğrencilere yapılan ikramların ardından sona erdi. Başkan Çağlayan, Okul Müdürü Ahmet Özbey ile görüştükten sonra Belediye Başkanlığının Nisan Ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.
 
GÖSTERİYİ ÖĞRENCİLERLE İZLEDİ
Saat 11.00’da Zübeyde Hanım Anaokulu’na geçen Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, okulda Belediye Başkanlığı Nisan Ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında öğrencilere gösterilen “Sevimli Hayvanlar Su Peşinde” 3d eğitici oyun olan gösterimi izledi. Okul Müdürü Gülay Göyoğlu ile sohbet eden Başkan Çağlayan, okul ihtiyaçları hakkında bilgiler alıp, Zübeyde Hanım Anaokulu’nu gezdi.
 
Haber / Gökhan TEKER