Kırklarelispor’da düşüş devam ediyor 1-4

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor hafta sonunda evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor’a 4-1 mağlup olarak ligde yedinci sıraya düştü.

SPOR 16.04.2013 22:30:00 0
Kırklarelispor’da düşüş devam ediyor 1-4
İki dost takımın karşı karşıya geldiği 30. hafta mücadelesinde Bayrampaşaspor deplasmanda rakibine gol oldu yağdı.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Tolga Kadaz yönetirken, yardımcılıklarını Erdinç Kırıcı ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaptı. Ev sahibi ekip Kırklarelispor karşılaşmaya Alişan**, Serdar*, Taner*, Seydihan*, Sezer* (Dk. 46 Sertan*), Serkan*, Murat* (Dk. 72 Mustafa*), Lokman* (Dk. 62 Hüseyin*), Hakan**, Deniz**, Hasan*
Yedekler: Emre, Berkan, Uğur, Hasan kadrosu ile çıkarken, Bayrampaşaspor ise karşılaşmaya Hamdi***, Barış***, Hayrullah***, Recep Soner Cihan*** (Dk. 81 Polat**), Tufan*** (Dk. 85 İlhan?), İlker***, Serkan***, Cenk***, Ünal***, Ziya***, Recep Berk Elites*** (Dk. 60 Abdullah**) kadrosu ile çıktı.
 
TAM KADRO İZLEDİLER
Her iki takımın taraftarı ve futbolcuları 90 dakika boyunca Fair-play çerçevesinde birbirlerine centilmence davranırken, takımları lehine tezahüratta bulundular.Kırklarelispor taraftarı maçtan önce "Hoş geldiniz" diyerek Bayrampaşaspor taraftarına ve futbolcularına büyük bir jest yaptı.Maç öncesi her iki takımın futbolcuları el ele tutuşarak tribünlere gelip taraftarın sevgi gösterisine alkışlarla karşılık verdiler. Bayrampaşaspor yönetimi her maçta olduğu gibi bu maçtada protokolde tam kadro yer aldılar. Kırklareli'li olan AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'de maçı izleyenler arasındaydı.Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Gemici ve Bayrampaşaspor'a gönül veren dostları bu önemli müsabakayı birlikte izlediler.Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can ve yönetimi, Bayrampaşaspor Kulüp Başkanı Ali Kahraman ve yönetimine büyük ilgi gösterirken, iyi bir evsahipliği örneği sergiledi.90 dakika boyunca sahada atılan gollerden sonra ne oyuncular sevindi nede taraftar sevindi. İki dost kulübün mücadelesinde iyi oyununu 4 golle süsleyen Bayrampaşaspor play-off ümitlerini devam ettirdi.
 
SKOR EŞİTLENDİ
Hakemin başlama düdüğü ile birlikte sahada bir birini tartan iki takım vardı. Maçın 15. dakikasında Bayrampaşaspor defansının hatasını affetmeyen Seydihan takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra Bayrampaşaspor yaşadığı şoku üzerinden çabucak atarak, rakibine oranla sahaya hakim olan taraftı. 19. dakikada sol taraftan gelişen atakta Ziya ile verkaça giren İlker ceza sahasının içinde Kırklarelispor'lu Murat tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Tufan Zahid meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skora dengeyi getirdi. 1-1
 
İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI
27. dakikada Bayrampaşaspor soldan geliştirdiği organize atakta, kale önüne yapılan ortaya Ziya çok kötü dokundu ve top direğin dibinden auta gitti.34. dakikada Recep Berk'in akıl dolu uzun pasını önüne alan Ziya, topu kaleci Alişan'ın yanından filelere bıraktı ve Bayrampaşaspor bu golle deplasmanda 2-1 öne geçti. 44. dakikada ceza alanının sağ tarafından Ünal uzun taç atışı kullandı. Meşin yuvarlak Recep Berk Elitez'in önünde kaldı ve topu filelerle buluşturdu. 3-1 Bayrampaşaspor ilk 45 dakikada ortaya koyduğu oyunla ve ayağa isabetli paslarla rakibini bunaltarak farka açmasını bildi.
 
RAKİBİNE FARKLI MAĞLUP OLDU
İkinci yarıda Kırklarelispor, Bayrampaşaspor kalesine yüklense de istediği golü bir türlü bulamadı. Maçın uzatma anlarında sağ taraftan gelişen atakta Ziya'nın ceza sahasına ortaladığı pozisyonda top Kırklarelispor defansından Taner'in eline dokundu. Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topu başına oyuna sonradan giren Apdullah geçti ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 4-1 Bu sonuçla Bayrampaşaspor, her iki taraf adına büyük önem arzeden maçı 4 golle geçerken puanını 43'e çıkartarak 5. sıradaki yerini korudu.
 
İŞİMİZ ÇOK ZOR
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor'un kulüp başkanı Volkan Can, play-off şanslarının zora girdiğini söyledi.Kendi evlerinde karşılaştıkları Bayrampaşa maçından 4-1 mağlup ayrılmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirtti. Sahada Bayrampaşa futbolcularının kazanmak için daha istekli olduklarını ifade eden Can, şunları kaydetti: "Ligde son 4 maçımız kaldı. Play-off şansımız zora girdi. Bizi buraya kadar getirerek ligde 40 puan toplayan futbolcularımıza teşekkür ederiz. Demek ki Bayrampaşa play-off'u bizden daha fazla istemiş. Bizi buraya getiren, heyecanlandıran ve heyecanımızı kaybettiren de bu futbolculardır. 5 hafta öncesinde 40 puan topladığımızda play-off ve şampiyonluk hesapları yapıyorduk. Takımımızla gurur duyuyorduk. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.