Atletizme 80. Yıl damgası

Kırklareli’de düzenlenen Okullararası Atletizm Turnuvası’na 80.Yıl İlköğretim okulu öğrencileri damga vurdu.

SPOR 16.04.2013 22:22:00 0
Atletizme 80. Yıl damgası
Takım halinde il birinciliğine ulaşan takım üç şampiyonluk kupası ve bir de ikincilik kupasıyla Lüleburgaz’a döndü. Okul Müdürü Ahmet Kozuk, öğrencilerine bu başarılarından dolayı bir restoranda kutlama düzenledi.
 
BÜYÜK BAŞARI YAKALADILAR
7-11 Nisan tarihleri arasında Kırklareli’de gerçekleşen Yıldız kızlar-erkekler ve küçük kızlar-erkekler kategorilerinde yarışan 80.Yıl İlkokulu takım halinde 3 İl birinciliği ve 1 il ikinciliği elde etme başarısı gösterdi.Küçük kızlar  uzun ve yüksek atlama kategorisinde; Nilay Özkan, Gamze Tuncay, Yeşim Akboğa, Azra Pasalı takım halinde il birinciliğine ulaştı.Küçük Erkekler uzun ve yüksek atlamada ise; Yusuf Açil, Cengiz Tuncay, Emir Çelik, Ömür Beydilli il ikinciliğine ulaştı.Yıldız Kızlar yüksek atlamada İlayda Bilek, Gamze Göktaş, Gökçe Fidan, Havva Işık, Nisa nur Ağırca, Senem Yavaş, Disk, Gülle, Cirit takım olarak birinciliğe ulaştı.
 
GURUR DUYDUM 
Yıldız Erkekler engelli atlama ve 3 adımda ise; Okan Taştan, Oktay Yılgın, Hüseyin Tayfun, Tuğberk Solak, Berkant İsmailler, Çağlar Konpak, Gülle, Disk, Cirit takım halinde il birinciliğine ulaşarak büyük bir başarı örneği gösterdi. 80.Yıl İlkokulu Müdürü Ahmet Kozuk, öğrencilerinin başarısından dolayı gurur duyduğunu söyledi ve  ‘Çok çalıştılar ve emeklerinin karşılığını aldılar bizde onlara bu başarılarından dolayı bir kutlama yaptık’ dedi.