“Bu müdahalenin takipçisi olacağız”

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Gürsel Erbap, Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda oynanan ve ev sahibi sarı-siyahlı ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona eren Lüleburgazspor maçının ardından yaşanan olaylara il

SPOR 16.04.2013 22:12:00 0
“Bu müdahalenin takipçisi olacağız”
Lüleburgazspor maçında tribünleri tıklım tıklım doldurarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve karşılaşma sonunda tesislerin önüne gelerek bizlere destek olan sarı siyahlı renklere gönül vermiş taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür etmeyi bir borç biliyorum diyen Gürsel Erbap: "Taraftarımızın varlığı yöneticimizden, teknik heyetimize; idarecilerimizden sporcumuza kadar bizleri başarı için daha çok mücadele etmeye teşvik etmektedir. Ayrıca maçın basından sonuna kadar şahsıma gösterdikleri tezahürat ve desteklerden dolayı taraftarımıza teşekkür ederim. Bu sevgiyi şampiyonluğumuzu elimizden almak için her turlu olayı meşru kabul eden kesimlerin ders olarak alması, onurlu mücadelenin bir zaferi olarak kabul etmelerini diliyorum" diye konuştu.
 
“TEK TEK ALINLARINDAN ÖPÜYORUM”
Erbap sözlerini şöyle sürdürdü: "Takım disiplininden kopmadan bugüne kadar mücadele eden sporcularımızı canı gönülden kutluyor, hepsinin teker teker alınlarından öpüyorum. Ben inanıyorum ki her sporcum bu takımın şampiyon olması için bütün güçlerini sahaya yansıtmıştır; Ancak son haftalarda yaşanan hoş olmayan olaylar ve sezon boyunca takımımızın aleyhine verilen hatalı hakem kararları şampiyon olmamızın önüne büyük bir set çekmiştir".
 
“BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR”
Maç sonunda yaşanan olaylara da değinen Başkan gürsel Erbap: "Lüleburgazspor maçı sonrası emniyetin taraftarımıza biber gazı sıkması neticesiyle meydana gelen olaylar bizleri derinden üzmüştür. Stadyumun içerisinde genci yaşlısı, bayanı, hastası birçok kişi göz ardı edilerek yapılan bu müdahalenin en yakın takipçisi olacağımızdan ve bu konuyla ilgili kişiler hakkında hukuki yollara başvuracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bazı şeyleri söylerken olmayan şeylerin arkasına sığınan bir camia olmadık ve olmasına da izin vermeyiz,
ancak ortada gözle görülür bir haksızlık varsa da bunun sonuna kadar takipçisi olmayı biliriz. Önümüzde ki günlerde düzenleyeceğimiz basın açıklamasıyla kamera kaydına alınan hakem hataların görüntüleri basın kuruluşlarımız vasıtasıyla, kamuoyunun bilgisine sunulacaktır" şeklinde konuştu.