Mandalı, sosyal medyada etkin rol oynuyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Facebook üzerinden www.facebook.com/irfanmandali, www.facebook.com/kapaklibel ve Twitter üzerinden www.twitter.com/irfanmandali adreslerinde paylaşımda bulunuyor.

GÜNDEM 15.04.2013 21:37:00 0
Mandalı, sosyal medyada etkin rol oynuyor
TAKİPÇİ SAYISI 10 BİNİ GEÇTİ
Son güncellemelere göre Facebook’ta Kapaklı Belediyesi’nin yaklaşık 8 bin 856, başkan Mandalı’nın ise 12 bin 184 takipçisi bulunuyor. Takipçilerden gelen görüş, şikayet ve öneriler incelenerek raporlanıyor. Belediye olarak sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını ve kurumsal olarak da sosyal medyada yer aldıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ''Vatandaşlarımızın sosyal medya aracılığıyla bize her konuda ulaşabilirler. Halkımızdan gelen istek ve düşüncelere önem veriyoruz, ayrıca belediyemiz web sitesi olan www.kapaklibel.tr üzerinden gelen şikâyetler incelenerek ilgili müdürlüklerimiz tarafından yanıtlanıyor” dedi.
 
KENDİMİZİ VE HİZMETLERİMİZİ GELİŞTİREBİLİYORUZ
Halkla karşılıklı iletişime geçtiklerini ifade eden Mandalı “Facebook, ve Twitter’da sadece mesajlarımızı iletmek için değil, çift taraflı bir iletişim kurmak için yer alıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal medya aracılığıyla bizlere ilettikleri düşüncelerini ve isteklerini dinliyoruz. Bu talep ve önerileri raporluyor ve yanıtlıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetlerinden ve faaliyetlerinden daha hızlı bir şekilde haberdar olmalarını sağlıyoruz. Aynı zamanda sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ