Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor’a kaybetti 1-2

Deplasmanlı Bölgesel Lig 11.Grup’ta 25.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda Suadiye Belediyespor karşısında galibiyet mücadelesi verdi. Karşılaşmanın ilk yirmi dakikasında kalesinde gör

SPOR 15.04.2013 20:23:00 0
Çerkezköyspor Suadiye Belediyespor’a kaybetti 1-2
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor deplasmanda Suadiye Belediyespor’a ilk devre yediği gollerle mağlup oldu.
 
KOCAELİ’DE OYNANDI
Kocaeli Kenan Sipahi Stadyumunda Pazar günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmayı Bülent Kökten yönetirken, yardımcılıklarını ise Ömer Çabuk ve Kürşathan Akın yaptı.Haftaya 25 puanla giren Çerkezköyspor karşısında ev sahibi ekip etkili bir oyun ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip 3.dakikada bulduğu golle öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz istediği beraberlik golünü bulamadı.
 
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Çerkezköyspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip 22.dakikada geliştirdiği atakta ikinci golü bularak skoru 2-0 yaptı. Üst üste gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Suadiye Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ERSİN İLE UMUTLANDI
Karşılaşmanın ilk devresinde kötü bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor ikinci devreye çok iyi bir başlangıç yaptı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede farkı indirmeye çalışan Çerkezköyspor’da 55.dakikada Semih ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. On kişi kalmasına rağmen rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor 65.dakikada Ersin ile bulduğu golle umutlandı.
 
SUADİYE GALİBİYETİ HATIRLADI
Karşılaşmanın son yirmi dakikası büyük çekişmeye sahne oldu. Rakip kaleyi sağlı sollu ataklarla abluka altına alan Çerkezköyspor arzuladığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile 25 puanda kalırken, Suadiye Belediyespor ise uzun süren mağlubiyet serisinin ardından bu galibiyet ile puanını 25 yaptı.