Dönüşü muhteşem oldu

Tuncaspor, Edirne Amatör liglerinde bir rekora imza atarak Süper Amatör Ligi'ne geri döndü...

SPOR 14.04.2013 16:17:00 0
Dönüşü muhteşem oldu
Edirne'nin en eski amatör spor kulüplerinden biri olan Tuncaspor bir yıl aradan sonra tekrar Süper Amatör Ligi'ne yükseldi. Tuncaspor, Edirne Amatör liglerinde bir rekora imza atarak Süper Amatör Ligi'ne geri döndü  Tuncaspor, DSİspor ile oynadığı şampiyonluk maçını 2-1 kazanan ekip bir yıl bir aradan sonra tekrar Süper Amatör Ligine dönmenin sevincini yaşarken şehir içinde düzenlenen şampiyonluk turunda  her yer sarı yeşile döndü 
 
EDİRNE AMATÖR LİGLERİNDE REKOR 
Tuncaspor bu sezon 16 maçta 77 gol atıp 9 gol kalesinde görürken inanılmaz başarıya da  imza atmış oldu. Bu başarıda en büyük pay sahibi olan Tuncaspor'un genç ve dinamik antrenörü Rahmi Kandemir her zamanki gibi yine mütevazi tavrı ile şampiyonluğun sırrını gazeteciler ile paylaştı.
 
TUNCASPOR AŞKI BAMBAŞKA BİRŞEY
Tuncasporun genç antrenörü Rahmi Kandemir Edirne'de birçok takımda çalıştığını fakat en mutlu günlerinin Tuncaspor'da geçtiğini belirterek, "Kıyık semti takımları Tuncaspor'a sahip çıkıyor. Başkan ve Yönetim Kurulu gecesini gündüzüne katmış. Tuncaspor'un başarısı için tek yumruk olmuş. Hele hele sahada oynayan o sporcularım benim için her şey. Kelimeler ile anlatılamaz bir duygu” dedi.
 
HER SEMTE ŞAMPİYONLUK KUPASI 
3 sezondur Tuncaspor'da görev yaptığını ve bu takımda olmaktan onur ve gurur duyduğu söyleyen Rahmi Kandemir, spor hayatına Sağlıkspor'da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Edirne Sağlıkspor'da 5 sezon antrenörlük görevi yaptı. Sağlıkspor'dan sonra Kirişhane spor'da 3 başarılı sezon geçirdiğini anlatan Kandemir, Kirişhanespor'u Edirne Birinci Amatör'den Süper Amatör Ligi'ne çıkardı. Karaağaç Ardaspor'da 3 sezon çalışan genç dinamik teknik adam, Karaağaç Ardaspor'u Edirne 2’nci Amatör Ligi'nden Birinci Amatör Lige taşıdı. Çalıştırdığı her takımı başarıdan  başarıya koşturan Kandemir, "Tuncaspor'da büyük bir başarı imza attık ve atacağız" dedi.