Kurudereliler’den Erdem’e jest

Kurudere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Bayrampaşa maçı hazırlıklarını Lüleburgaz’da yaptığı antrenmanla sürdüren Kırklarelispor’un Teknik Direktörü Bilgin Er

SPOR 14.04.2013 16:11:00 0
Kurudereliler’den Erdem’e jest
Kurudere Köyü Derneği Başkanı Mehdi Erginuğuzlu, Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem’e 1993’de oynadıkları bir turnuvada şampiyon olan efsane kadronun takım fotoğrafını hediye etti. 
 
BAKLAVA İKRAM ETTİLER
Dernek Başkanı Mehdi Erginuğuzlu, Mali İşler sorumlusu Ali Özbudak, Kurucu Başkan Cemal Gökkuş ve Dernek Üyesi Harun Özbudak,  8 Kasım Stadı’na gelerek yıllar önce Kurudere Köyü adına futbol oynayıp efsane kadroda yer alan ve köye şampiyonluk yaşatan ve şimdi Kırklarelispor’un Teknik Direktörlüğü’nü yapan Bilgin Erdem’e efsane kadronun çerçeveletilmiş fotoğrafını hediye ettiler. Erginuğuzlu yaptığı açıklamada “ Bilgin Hocam yıllar önce Kurudere Köyü adına futbol oynayıp bize şampiyonluk yaşatmıştı. Bizler de Derneğimiz ve Köyümüz adına kendisine olan şükranlarımızı sunmak istedik. Kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.Daha sonra Kırklarelisporlu futbolcu ve teknik heyete baklava ikramı yapıldı.