Özel Esen Tıp Merkezi zirvede

Kırklareli’de 5 yıldır devam etmekte olan kurumlar arası Masa Tenisi Ligi 7 Nisan Pazar günü yapılan karşılaşmalarla tamamlandı.

SPOR 12.04.2013 19:50:00 0
Özel Esen Tıp Merkezi zirvede
Karşılaşmaların yapıldığı Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu çok çekişmeli ve zevkli maçlara sahne oldu.13 takımın kıyasıya mücadele ettiği lig maratonunu Özel Esen Tıp Merkezi şampiyon olarak bitirdi. Geçen yılın şampiyonu olan Ölçüsan A.Ş. ikinci olurken üçüncü Halk Bankası, Lüleburgaz da dördüncü oldu. Başarılar liginde ise sıralama 1. Gençlik Hizmeleri İlçe Müdürlüğü,  2. Devlet Hastanesi Lüleburgaz,  3. Baykan Moda şeklinde oluştu. Bayanlar arasında da ferdi müsabakalar yapılırken 1.Eylem Çelik, 2. Sibel Öztoprak, 3.Canan Ünlü 4. Meral Özder oldu. Kurum erkeleri arasındaki turnuva ise Mayıs ayında yapılacak.
 
SPORA DESTEK İSTEDİ
Metin Uzunoğlu,Hakan Koca ve Dr. Emrullah Demirel’den oluşan Esen Tıp Merkezi kulübünün aynı zamanda Sorumlu Müdürü Dr. Emrullah Demirel yaptığı açıklamada; ‘İnsanları spora teşvik etmemiz gerekiyor. Çünkü sporsuz sağlık olmaz. Bir doktor olarak şöyle düşünüyorum. Sigara içen, alkol kullanan bir doktorun insanları bu kötü alışkanlıklardan vazgeçirmesi ne kadar zorsa, spor yapmayan bir hekimin insanları spora başlatması o kadar zor olur. Bizlerin davranışlarımızla örnek olmamız gerekiyor. Ben şahsım ve kurumum olarak hep sporun içindeyim ve isteyen herkese spor için desteğe hazırım.’ dedi.