Polis Haftası Resepsiyonu düzenlendi

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz’ın ev sahipliğinde 'Polis Günü ve Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü' resepsiyonu düzenlendi.

GÜNDEM 12.04.2013 00:19:00 0
Polis Haftası Resepsiyonu düzenlendi
EMNİYETİN KORUNMASINDA ÖNEMLİ BİR GÖREV
Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salonda düzenlenen resepsiyona Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya, il protokolü ve eşleri ile emniyet çalışanları ve eşleri katıldı. Gecede konuşma yapan Vali Ali Yerlikaya; “Kurulduğu günden bugüne gece- gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması ile can ve mal emniyetinin korunmasında çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Teşkilat mensuplarına çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum. Görevi başında şehit düşen polislere de rahmet dilerken, şehitlerin ailelerine ve gazilere de afiyet diliyorum” dedi.
 
SERGİYİ GEZDİLER
Vali Ali Yerlikaya düzenlenen resepsiyonda, il genelinde asayişin sağlanması ve güvenli bir huzur ortamının tesisinde özverili çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın şahsında tüm emniyet teşkilatı çalışanlarına teşekkür etti. Konuşmasının ardından 10 Nisan Polis Günü için hazırlanan pastayı da kesen Vali Ali Yerlikaya, gecede 2’nci geleneksel, "Polis ve Ailesi Gözüyle Tekirdağ" sergisini de ziyaret etti.
 
Haber / Cihangir ARIK