Belediyeden eğitime destek

İpsala Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde açılacak olan bateri kursunda kullanılmak üzere 1 adet bateri grubu alındı.

EĞİTİM 11.04.2013 23:11:00 0
Belediyeden eğitime destek
TÖREN DÜZENLENDİ
Önceki gün saat 11.30’da İlçe Milli Eğitim Müdür V.Salih Mehmet Engin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Özkul, kurs eğitmeni Abdullah Ünsal ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Karagöz “Belediyelerin temel görevleri içerisinde ilçelerinde yaşayan gençlerin gelişimine katkı sağlamak onlara her türlü kültürel, sosyal alanlarda çalışabilecekleri, eğitim alabilecekleri ortamları hazırlamaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüzün gündeme getirdiği bir bateri kursu açabilir miyiz? Başkanım sözü bizi heyecanlandırdı. Piyasa araştırması yapıp, bateriyi aldık” dedi.
 
30’A YAKIN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR
Önemli olanın bir eğitim etkinliğini birlikte yaşayabilmek ve onun sonucunda da bir müzik aletini kullanabilmek olduğunu ifade eden Karagöz “Daha önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde ritim, saz grubu, davul, darbuka ile ilgili bir çalışma yaptık. Şu an 30’a yakın öğrencimiz eğitim alıyor. Amacımız ilerleyen günlerde ilçemizde yapılacak olan sosyal etkinliklerde sizlere görev verebilmek. Oralarda sizin bu çalışmalarınızı halkımıza göstermemizi sağlamak. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Milli Eğitim Müdür V. Salih Mehmet Engin de “Başkanımızın eğitim ve öğretime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha önce de ritim gurubu çalışmalarımıza destek oldu.23 Nisan akşamı bu çalışmalarımızı sergilemeyi düşünüyoruz” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER