Mandalı’dan 16 öğrenciye Makedonya bileti

Kapaklı Belediyesi, Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde eğitim öğretim gören 16 öğrenciyi 14-20 Nisan tarihlerinde Makedonya’ya gönderiyor. Dün Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret eden Belediye B

GÜNDEM 10.04.2013 23:31:00 0
Mandalı’dan 16 öğrenciye Makedonya bileti
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı dün saat 11.30’da Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, önümüzdeki günlerde Makedonya’ya gidecek olan öğrencilere nasihatlerde bulundu.
 
ÖĞRENCİLERE NASİHATTE BULUNDU
Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde eğitim-öğretim gören 16 öğrenci, 14–20 Nisan tarihlerinde Kapaklı Belediyesi tarafından Makedonya’ya gönderilecek. Dün saat 11.30’da Kapaklı Çok Programlı Lisesi’ni ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu kapsamda Makedonya’ya gidecek olan öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu.  
 
UFKUNUZU GENİŞLETİN
Öğrencilere hayatları boyunca fırsat bulmaları halinde farklı ülkeleri ziyaret etmeleri konusunda nasihatte bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yabancı ülkelere giderek, oradaki farklı sosyal hayatları ve eğitim şartlarını yerinde gözlemleyebilirsiniz. Belediye olarak siz öğrencilerimizi yurt dışına göndermemizdeki asıl amaç, değişik kültürleri tanımanızı ve ufkunuzu genişletmenizi sağlamaktır” dedi.
 
ARKADAŞLARINIZI TÜRKİYE’YE DAVET EDİN
Makedonya’ya gidecek olan örencilere oradaki öğrencileri Türkiye’ye davet etmelerini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Orada tanışacağınız arkadaşlarınızı Kapaklımıza davet edin. Kendi evinizde ağırlayın. Biz de Belediye olarak Çanakkale, İstanbul ve Edirne gibi tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu güzide şehirlerimize geziler organize edelim” diye konuştu. 
 
BİZİ HİÇBİR ZAMAN GERİ ÇEVİRMEDİ
8 yıldır Kapaklı’da görev yaptığını ifade eden Kapaklı Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk ise, “Bugüne kadar Belediye Başkanımız İrfan Mandalı bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Okulumuz için ne istediysek fazlasıyla yerine getirdi. Geziler düzenlememize yardımcı oldu. Okulumuzun çevre düzenlemelerini gerçekleştirdi” diyerek desteklerinden dolayı Başkan İrfan Mandalı’ya teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ