Ziraat Bankası Kapaklı Şubesi yolda

Sanayi Bölgelerine yakınlığı nedeni ile nüfusu her yıl yaklaşık yüzde 9 oranında artış gösteren ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Kapaklı’nın hızlı gelişimi, bankalar?

GÜNDEM 10.04.2013 23:18:00 0
Ziraat Bankası Kapaklı Şubesi yolda
T.C. Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Erol Dede dün saat 10.00’da gerçekleştirdiği basın açıklamasında birkaç ay içerisinde T.C. Ziraat Bankası’nın Kapaklı’ya da bir şube açacağını ifade etti.
 
ÇERKEZKÖY ŞUBESİ ÇOK YOĞUN
T.C. Ziraat Bankası Çerkezköy Şubesi’nin yoğunluk bakımından ülke genelindeki bin 500 şube arasında ilk 250 içinde olduğunu kaydeden Şube Müdürü Erol Dede, “Bahse konu yoğunluğu azaltmak ve müşterilerimize çok daha uygun şartlarda, daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla, önümüzdeki yaz aylarına kadar Kapaklı’da bir şube açılması planlanıyor” dedi.
 
TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ
Özellikle maaş günlerinde olmak üzere sabah erken saatlerde banka önünde uzun kuyruklar oluştuğuna dikkat çeken T.C. Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Erol Dede, “Bu görüntüyü gidermek için bazı tedbirler alıyoruz. Mesela şubemizi erken saatlerde açıyoruz. Vatandaşları mümkün olduğunca dışarıda bekletmemeye gayret ediyoruz. Özellikle Kapaklı Şubesi’nin de açılması ile birlikte Çerkezköy Şubemizdeki yoğunluktan eser kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.
 
1 ŞUBE 5 ATM
Kapaklı Şubesi’nin açılmasının yüklerini hafifleteceğini söyleyen Erol Dede, “Kapaklı’da kurulması planlanan yeni şube için birkaç yer belirledik. Şuanda bu yerler değerlendirme aşamasında. Yaz ayları içinde Kapaklı Şubemizi de açarak halkın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Kapaklı’da belediye önünde bulunan ATM’ye, ilçenin birkaç noktasında daha kurulacak yeni ATM’ler eklenecek” dedi. ATM’lerden 2’sinin, açılacak olan yeni şubenin cephesinde, 2’sinin ise ilçenin farklı noktalarında olacağını söyleyen Dede, “Belediye meydanındaki mevcut ATM ile birlikte Kapaklı’da bir şubemiz, 5 de ATM’miz olacak” diye konuştu. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ