Coşku ile kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 168. yıldönümü kutlamaları Malkara ilçesinde büyük bir coşku ile kutlandı. 4 Nisan Perşembe günü başlayan kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde dün saat 10.00

GÜNDEM 10.04.2013 21:45:00 0
Coşku ile kutlandı
 ÇELENK SUNULDU
Törene Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Cumhuriyet Başsavcıları, Belediye Başkan Yardımcıları Nermin Tuna ve Hasan Eğilmez, İl Genel Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Okul müdürleri, Emniyet mensupları ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. 
 
MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan’ın konuşmasının ardından polis haftası etkinlikleri İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan ziyaretlerle devam etti. Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Polis Haftası nedeniyle dün Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN’ı ziyaret ederek, Polis Haftası'nı kutladı. Başkan Kaya, polislik mesleğinin çok zor bir meslek olduğunu bildiklerini ve her zaman polislerin yanında olduğunu belirterek, “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
 
AMACIMIZ HUZURLU BİR ORTAM SAĞLAMAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan “Herkesinde bildiği gibi Polis Teşkilatı 10 Nisan 1845 kuruldu. O günden bu güne kadar başarılı çalışmalarımızla birlikte 168. yılımızı kutluyoruz. Amacımız geçmişte olduğu gibi başarılarımızı devam ettirerek huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak. Buna elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz. Ben teşkilatım adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER