Ram Trakya Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Bulgaristan Ram Trakya Belediyeler Birliği Yıllık Genel Kurul Toplantısı ve Yerel Yönetimler Forumu 5-6 Nisan tarihlerinde Sliven kentinde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 10.04.2013 21:17:00 0
Ram Trakya Genel Kurul Toplantısı yapıldı
ÇALIŞMA PROGRAMI ONAYLANDI 
Programa Ram Trakya Birlik Üye Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ile beraber Trakyakent Encümen Üyesi İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Bulgaristan Trakya Dernekleri Birliği Başkanı Krasimir Premjanov ve diğer uzmanlar katıldı. Genel Kurul Toplantısında Birlik Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan raporlar görüşülürken 2013yılının bütçe ve çalışma programı onaylandı.
 
TOPLANTI PROGRAMLARI DÜZENLEMEK İSTİYORUZ
Sliven Belediye Başkanı ve Ram Trakya Birlik Başkanı Nikola Milev, programda yaptığı açılış konuşmasında Birlik Üyelerine, Trakyakent Encümen Üyesi İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’e ve davetli olan diğer kuruluş yetkililerine teşekkür etti. Başkan Milev konuşmasında Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin kısa süre içinde fark edilir derecede değişim gösterdiğini belirterek bu değişimde kendilerinin partner kuruluşu olan Trakyakent Belediyeler Birliği’nin de önemli derecede katkıları bulunduğunu belirtti. Ram Trakya ve Trakyakent ortaklığında düzenlenen Bulgar-Türk iş birliği forumuna da değinen Milev, Belediyelerin gelişmesi ve bölgesel kalkınmaya destek olunması adına oldukça etkili bir forumu geride bıraktıklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte de bu forumların devamının sağlanması gerektiğini, Ram Trakya olarak bu programlara önem verdikleri yönünde açıklamalarda bulundu.
 
ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA DAVETLER ALIYORUZ  
Programın özel konuğu olarak toplantıda yer alan Trakyakent Encümen Üyesi İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz de burada bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Karagöz konuşmasında Ram Trakya Belediyeler Birliği yetkililerine program daveti adına teşekkürlerini ileterek burada bulunması sebebi ile duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Karagöz de Trakyakent ve Ram Trakya ortaklığında düzenlenen forum programı hakkında açıklamalarda bulunurken, forumun iki ülkenin dostluğunu gözler önüne serecek çok önemli bir çalışma olduğunu dile getirdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ