Saha ziyaretleri yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT, Avrupa Konseyi uzman desteği iş birliğinde bir Avrupa Birliği projesi olan ''Responding Together: Engagement Aganist Exclusion'' isimli proje çalışmasını yürütüy

GÜNDEM 10.04.2013 21:05:00 0
Saha ziyaretleri yapıldı
 
EĞİTİMLER YAPILDI
  Proje kapsamında tanıtım toplantısı Mart ayında Tekirdağ’da gerçekleştirildi ve bir aylık süre boynuca proje ortağı olarak belirlenen TRAKYAKENT Üyesi Belediyelere TRAKYAKENT tarafından bilgilendirme toplantıları yapıldı. Söz konusu eğitimlerin somut eylemlere dönüşebilmesi amacıyla 08–09 Nisan tarihlerinde Avrupa Konseyi Sosyal Uyum Araştırmaları ve Erken Uyarı Bölümü Başkanı Samuel Thrion Proje Koordinatörü Malcolm Cox ve TRAKYAKENT Proje Uzmanı Mehtap Cihan Miçonunoğlu Akkuş eğitmenliğinde saha ziyaretleri gerçekleştirildi. 
 
İPSALA’YI ZİYARET ETTİLER 
 Önceki gün ilk olarak İpsala Belediyesinde saha ziyareti gerçekleştirilerek Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, birim amirleri, kurum yetkilileri ve ilgili personeller ile söz konusu proje çalışması konusunda bilgi paylaşımları yapıldı. İpsala ziyaretinin ardından Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesine geçilerek Pehlivanköy Belediyesi ev sahipliğinde proje çalışması kapsamında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Trakyakent ve Avrupa Konseyi yetkilileri ile birlikte Trakyakent Encümen Üyesi Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel de katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ