Tekvando da büyük başarı

Edirne Belediyespor Tekvando Takımı büyük bir başarıya imza attı. Takım adına yarışan İsmail Can Meriç Üniversiteler arası Türkiye üçüncüsü oldu.

SPOR 10.04.2013 20:54:00 0
Tekvando da büyük başarı
Türkiye Üniversiteler Tekvando Şampiyonası 5-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Bartın'da Ömer Tepesi Spor Salonu'nda yapıldı. 88 üniversiteden, 84 erkek ve 62 bayan takımı olmak üzere toplam 146 takımın katıldığı şampiyonada 250 erkek 150 bayan sporcu madalya mücadelesi verdi.
 
TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Edirne Belediye Spor Kulübünün başarılı sporcusu ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar B.E.S.Y.O öğrencisi İsmail Can Meriç Erkekler 68 kg da Trakya Üniversitesini temsil ettiği Türkiye Şampiyonasında, ilk turda Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinden, ikinci turda Ankara Üniversitesinden, çeyrek finalde Bartın Üniversitesinden rakiplerini yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Eskişehir Anadolu Üniversitesinden Avrupa Şampiyonu rakibi Serhat Korkutan’a 4-2 kaybeden İsmail Can Meriç Türkiye üçüncüsü oldu.  
 
TEŞEKKÜR ETTİ 
 Madalya töreninden sonra basına yaptığı açıklamada Trakya Üniversiteli olmaktan gurur duyduğunu ve Üniversitesine ilk yılında madalya kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meriç “ bu madalyada büyük emeği olan kulübü Edirne Belediye Spor’a, hocası Metin EŞME’ ye ve sürekli olarak kendilerine moral aşılayarak her başarıda ödüllendiren Belediye Başkanı Sayın Hamdi Sedefçi’ye de şükranlarını sunduğunu söyledi.