Var gücümüzle çalışmalıyız

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Mart Ayı içinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, “Mart Ayı içinde İsme

GÜNDEM 9.04.2013 22:10:00 0
Var gücümüzle çalışmalıyız
 Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Mart Ayı içinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
İSMET PAŞA’DA YOL YAPIMI TAMAMLANDI
  Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak İsmet Paşa Mahallesi 32. Sokaktaki beton yol yapımını tamamladıklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, “Pınar Bulvarı efsane kokoreç önü sel taşkınlarında su baskınlarına yol açıyordu. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma ile bu sorunu giderdi” dedi.
 
ESKİ BELEDİYE BİNASI YIKILDI 
Eski Camii Caddesi ve Güven Caddesi’nde ise parke taş yolun bozulan bölümlerinin tamiratlarının yapıldığını kaydeden Abdullah Çakmak, “Eski Belediye Binası’nın yıkımı aşamasında Mart Ayı içinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalar, tamamlandı” dedi.
 
12 KANAL BAĞLANTISI YAPILDI
Kapaklı sınırları içinde ikamet eden vatandaşlardan Mart ayında Kanalizasyon bağlantısı için 10 adet dilekçe müracaatı aldıklarını söyleyen Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, bunlardan 6 tanesinin bağlantısının yapıldığını ifade etti. Ocak ve Şubat aylarında gelen bağlantı dilekçelerinden de 6’sının bağlantısının yapıldığını kaydeden Abdullah Çakmak, Mart ayı içerisinde toplam 12 adet kanal bağlantısı yapıldığını sözlerine ekledi. 
 
KAZAK GÖLÜ ÇEVRE DÜZENLEME İHALESİ YAPILDI
  Fen İşleri Müdürlüğü’ne Mart Ayı içinde fosseptik çekimi için toplam 17 adet dilekçe ve telefon ile müracaatta bulunulduğunu ifade eden Abdullah Çakmak, “Bunların tamamı çekilmiştir. Ayrıca Pınarça Köyü’nden müracaatta bulunan 4 vatandaşımızın da fosseptik kuyuları çekilmiştir” diye konuştu. Yeni Mezarlık Alanı ve Kazak Gölü Mesire Alanı’nın Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesi’nin de Mart Ayı içinde gerçekleştirildiğini söyleyen Çakmak, 2013 yılı montaj dahil paslanmaz otobüs durak alımı ihalesinin olurunun alınarak işlere başlanıldığını dile getirdi.  
 
MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı Belediyesi bünyesindeki bütün birimlere özverili çalışmaları nedeni ile teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Elimizden geldiğince daha kısa sürede daha çok vatandaşımıza ulaşmalıyız. Çiçeği burnunda ilçemiz Kapaklı’yı daha yaşanılabilir ve daha huzurlu hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ