Aynı özveriyle görevlerimizi sürdüreceğiz

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü- Ali Yılmaz, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM 9.04.2013 21:54:00 0
Aynı özveriyle görevlerimizi sürdüreceğiz
 HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ
  10 Nisan 1845’te kurulan Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Yılmaz “Yetkilerini yasalardan, desteğini halktan alan teşkilatımız demokratik düzenin önemli teminatlarından biridir. Türk Polisi her yerde ve her şartta fedakârca çalışarak, üstlendiği kutsal görevi büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa etmektedir. Bu şerefli hizmeti sürdürmede gösterdiğiniz üstün başarı ve gayretli çalışmalar neticesinde ilimizde Devlete güvenin tesisi, Devlet-Millet kaynaşmasının sağlanması yolunda kat edilen mesafenin sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
 
HALKIMIZIN SEVGİ, GÜVEN VE DESTEĞİNİ ALDIK  Polislerin, vatandaşların canını, malını, huzurunu ve güvenliğini, büyük bir özveriyle, onurla, gururla, mesleğin bütün gereklerini yerine getirmeye çalışarak, hatta canını ortaya koyarak, gece-gündüz demeden, koruyup, kollayarak üzerinize düşen tüm sorumluklarınızı güler yüzlü, objektif, yardımsever ve dürüst bir görev anlayışıyla yerine getirdiğini ifade eden Yılmaz “Bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalarla halkımızın sevgi, güven ve desteğini aldık. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, demokratik, laik Cumhuriyetimizin bir kurumu olarak aynı inanç ve özveriyle görevlerimizi sürdüreceğiz. Emniyet Teşkilatımızın 168.  Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimizi, malulleri ve emeklilerimizi minnetle anar, halen görevleri başında fedakârca çalışan tüm meslektaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ