Emniyetten 168. kuruluş yıldönümü ziyareti

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Havsa İlçe Emniyet Amiri Cemal Keskin ve polisler, Kaymakam Barış Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 9.04.2013 20:56:00 0
Emniyetten 168. kuruluş yıldönümü ziyareti
 ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇABA GÖSTERİYORUZ
  İlçe Emniyet Amiri, Cemal Keskin Türk Polis Teşkilatı 168. yılında “Halkımızın can ve mal güvenliği ile huzurun sağlanmasına elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda bu hafta boyunca yapacağımız çeşitli etkinliklerle bu günü kutlayacağız” dedi.
 
NİTELİKLİ BİR KUVVET
Kaymakam Barış Demirtaş’ “Polis, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının kendilerine verdiği yetki çerçevesinde, kamu düzeni ve güvenliğini koruyan, yasaların adil ve eşit bir şekilde uygulanmasını sağlayan nitelikli bir kuvvettir. Özveri ve fedakarlıkla halkına hizmet eden bir kurumun personeli olmak, haklı bir gurur kaynağıdır.  Halkımızın polis ile karşılıklı anlayış ve uyum içerisinde olması, bu dayanışma ve işbirliğini daha da geliştirmesi, çalışmaları desteklemesi verimliliği üst seviyelere taşıyacaktır” dedi. Demirtaş “Huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerinize düşen tüm sorumluluklarınızı güler yüzlü, objektif, yardımsever, dürüst ve özverili görev anlayışıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm teşkilat mensuplarının Polis Haftasını kutluyor, görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başında olan emniyet personeline hayırlı vazifeler diliyorum” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER