Kapılarımız ardına kadar açık

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, önceki gün Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden 5 yaşındaki Ortopedik engelli Azad Berkay Türksever’e bir tekerlekli sandalye hediye etti. Minik Azad ile yakından ilgilenen B

GÜNDEM 9.04.2013 01:57:00 0
Kapılarımız ardına kadar açık
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi’ne ‘Tekerlekli Sandalye’ yardımı müracaatında bulunan Türksever ailesini evlerinde ziyaret etti.
 
BAŞKANDAN SÜRPRİZ ZİYARET
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Ayan Sokak Numara 16 / 2’de ikamet eden Türksever Ailesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde 5 yaşındaki Ortopedik Engelli oğlu Azad Berkay için Kapaklı Belediyesi’ne manüel tekerlekli sandalye yardımı başvurusunda bulunan anne Asife Türksever, başvurusunun kabul edilmesi sonucu büyük mutluluk yaşadı.
 
HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIZ
 Türksever Ailesi’ne geçtiğimiz günlerde bir üyenin daha katıldığını öğrenen Başkan İrfan Mandalı, küçük Azad’ın ve ailesinin bir nebze dahi olsa rahat etmesini sağlamak için Belediye olarak her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Küçük Azad’a manüel tekerlekli sandalye hediye eden ve kendisiyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ne sıkıntınız olursa olsun, Kapaklı Belediyesi’nin kapıları herkese olduğu gibi size de ardına kadar açıktır” diye konuştu. 
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ  
2014 Mart Ayı’nda yapılacak olan Yerel seçimlere kadar halkın takdiri doğrultusunda Belediye Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmak için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Mandalı, ziyaretin sonunda Türksever ailesi ile bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Kapaklı Belediyesi Başkanlık Sekreteri Filiz Kaya da Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya eşlik etti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ