Trakya Gençlik Spor sporcu ve ailelerini buluşturdu

Trakya Gençlik Spor düzenlediği gecede sporcu ve aileleri bir araya geldiler. Önceki akşam saat 20:00’de Ersin Düğün Salonu’nda Trakya Gençlik Spor sporcuları ve ailelerinin biraya gelerek tanışmalarının

SPOR 8.04.2013 22:02:00 0
Trakya Gençlik Spor sporcu ve ailelerini buluşturdu
Teknik sorumlu Kadir Öztürk gecede yaptığı konuşmada “ Bu gece burada ailece birlikte olmak ve sporcularımızla ailelerinin kaynaşmalarını sağlamak için toplandık. Düzenlenen gecelerden farklı olarak dışarıdan kimse çağırmadık ve aile olarak sporcu ve ailelerimizle birlikte olmak istedik. Gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Üç yıllık bir Kulüp olmalarına rağmen U-11’den başlayıp amatöre kadar her branşta başarılara imza attıklarını belirten Öztürk “ Voleybol’da kızlarımız İl Birincisi olarak bizleri gururlandırdılar. Kendilerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. U-19 2. Amatörde takımımız yoluna namağlup devam ediyor. Gecemize protokolden Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü de çağırdık ama gördüğünüz gibi katılmadılar. Belediye başkanımız Ankara’da olduğu için katılamayacağını bildirdi. Yalnızca CHP Milletvekilimiz M. Siyam Kesimoğlu bir mesaj gönderip bizleri kutladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz ” dedi.
 
“ALT YAPIYA GÖNDERDİK” 
Trakya Gençlik Spor kulübü Başkanı Ahmet Gelmiş de konuşmasında tüm sporcu ve ailelerini kutlayarak “ Amacımız Lüleburgazspor ve büyük takımlara sporcular yetiştirmektir. Bugüne kadar ona yakın futbolcumuzu Galatasaray alt yapısına gönderdik. Bundan sonra da çalışmalarımız siz ailelerimizin desteği ile artarak sürecektir” dedi. Konuşmaların ardından Trakya Gençlik Spor’a hizmet veren antrenör ve hocalara plaketleri verildi. Mehmet Balaban, Tayfun Gülereşi, Kağan Okan, Şafak Alp, Figen Tanrıverdi, Tayfun Erel ve Baki Koçer plaketle ödüllendirildi. Daha sonra kız voleybol takımına kupaları verildi ve tüm sporcular sahneye davet edilerek ödüllendirildiler. Daha sonra birlikte yenen yemeğin ardından katılımcılar müzik eşliğinde oynayıp keyifli bir gece yaşadılar.