Kapaklı Trakya’nın gözbebeği

Migros Türkiye’deki 880’inci mağazasını geçtiğimiz gün saat 10.00’da gerçekleştirilen törenle Kapaklı’da açtı.

GÜNDEM 7.04.2013 22:36:00 0
Kapaklı Trakya’nın gözbebeği
 13 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ
Perakende mağazacılık zinciri Migros, Mart ayında 15 yeni mağaza açarak yurtiçi ve yurtdışı toplam mağaza sayısını 907'ye çıkardı. Bu kapsamda Kapaklı’da geçtiğimiz gün itibari ile hizmete giren Migros’un ülkedeki 880’inci mağazası, bin 485 metrekare kapalı alanda 25 personel ve yaklaşık 13 bin ürün çeşidi ile Kapaklı halkına hizmet vermeye başladı.
 
YATIRIMCILARIN İLGİSİNİ ÇEKEN BİR BÖLGE
Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımız kısa bir süre önce İlçe statüsüne yükseldi. İlçe olmamız ile birlikte Kapaklı, büyük yatırımcıların da ilgisini çekmeye başladı. Bugün adeta Trakya’nın gözbebeği durumuna gelen Kapaklımızda bir büyük yatırımın daha ilk adımını atmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Migros mağazasının açılışının ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan İrfan Mandalı daha sonra Migros Avrupa Şube Müdürü Cüneyt Taşpek ve AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Migros Avrupa Şube Müdürü Cüneyt Taşpek, davetlilere mağazayı gezdirdi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Perakende mağazacılık zinciri Migros’un Kapaklı’daki ilk, Türkiye’deki ise 880. mağazasının açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen, Belediye Meclis Üyeleri Salih Bezgin, Hasan Acar, Ahmet Yörük ve İrfan Demir, Migros Avrupa Şube Müdürü Cüneyt Taşpek, Migros Yatırım Müdürü Okan Ataer, Migros Trakya Bölge Müdürü Ayhan Çalışkan, Migros Kapaklı Şube Müdürü Tahsin Tepe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Aprti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ