Eğitimde İşbirliği Protokolü Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Eğitimde İş Birliği Protokolü” bilgilendirme toplantısı önceki gün Piramit Salon’da gerçekleştir

GÜNDEM 2.04.2013 19:53:00 0
Eğitimde İşbirliği Protokolü Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
 TEKİRDAĞ İLE YARIŞAN ÖĞRENCİLERİ BİRLİKTE YETİŞTİRECEĞİZ
Toplantıya, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ’da bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların müdürleri ile öğretim elemanları katıldı. Bilgilendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, iki kurumun birbirinin hammaddesini yoğurduğunu belirterek, işbirliğinin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Halis İşler, “Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ’ın eğitim seviyesini yükselteceğine inandığım kurumdur. Bu işbirliği ile Tekirdağ’a yakışır, Tekirdağ ile yarışan öğrencileri birlikte yetiştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 
PROJELERE DESTEK VERİYORUZ
NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise konuşmasında protokol çerçevesinde yapılabileceklere yer verdi. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, protokol ile Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve diğer alanlarda lisansüstü programların Milli eğitime açık olduğunu belirtti. Üniversitenin tanıtım filminin izlenmesinin ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Boran, gerçekleştirdiği sunum ile eğitim-öğretim alanı, sağlıklı beslenme ve veli destek çalışmaları, ders dışı etkinlikler üzerine yapılan çalışmalar ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sorumlulukları hakkında bilgilendirdi. Sunumunda üniversitede gerçekleştirilen faaliyetler üzerinde duran Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Üniversite olarak, bilimsel projelere, yabancı dil programlarına önem veriyoruz. Öğrencilerimize kültürel ve sosyal etkinlikler çerçevesinde projelerine destek veriyoruz” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER