Etkin yöneticilik, liderlik ve etkili iletişim

Meriç Belediyeler Birliği tarafından “ Etkin Yöneticilik, Liderlik ve Etkili İletişim ” semineri düzenlendi. Margi Hotel Meriç Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere Edirne, Kırklareli, Uzunköprü, Ha

GÜNDEM 2.04.2013 19:52:00 0
Etkin yöneticilik, liderlik ve etkili iletişim
 SÖYLEYİŞ TONU ÇOK ÖNEMLİ
Seminerin açılış konuşmasını yapan Meriç Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Meriç Belediyeler Birliği olarak belediyecilik alanında etkin ve verimli hizmetin sunumu ve üyeler arasındaki koordinasyonu sağlamak için her türlü çabayı ortaya koymaya çalıştıklarını, gerek üye belediyelerin personellerinin ihtiyacı doğrultusunda düzenlenen seminerler gerekse ortak olunan Avrupa Birliği Sınır Ötesi İşbirliği projeleri yardımıyla kurumsal kapasitede, çalışanların bilgi ve deneyimlerinde kayda değer bir artış yakaladıklarını ifade etti. Seminerin tüm katılımcılara olumlu katkılarının olması ve seminerdeki, sunumlardan, tartışma ve değerlendirmelerden en üst seviyede faydalanılması temennisinde bulunan Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, tüm konuklara teşekkür etti. Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, konuşmacı olarak yer aldığı ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gören seminerde; iyi bir iletişim için gerekli kurallar, astlar ve üstler arasında etkili iletişim teknikleri, kişilik farkları konularında bilgiler verdi. Her şeyden önce verimliliği arttırmak için iletişim sorunlarını çözmek gerektiğini ifade eden Oğuz Saygın, yapılan araştırmalara göre, iletişimde en çok beden dilinin etkili olduğunu ve iletişimde seçilen kelimelerin ve bu kelimeleri söyleyiş tonunun da önemine dikkat çekti.
 
SERTİFİKA VERİLDİ
Katılımcılar arasından seçtiği kişileri zaman zaman sahneye alan Oğuz Saygın seminere aktif katılımı sağladı. Seminer, Meriç Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekim’in tüm katılımcılara sertifika vermesi ve eğitmen Oğuz Saygın’a plaket takdim etmesiyle sona erdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ