Kapaklı Kırklarelililer Derneğinden Başkan Çağlayan’a ziyaret

Kapaklı Kırklarelililer Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan ve Genel Sekreter İshak Şukla, önceki gün saat 16.00’da Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 2.04.2013 19:52:00 0
Kapaklı Kırklarelililer Derneğinden Başkan Çağlayan’a ziyaret
 AÇILIŞA DAVET ETTİ
Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Ülkü Pehlivan, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ın kendilerine desteklerinden dolayı ziyaret gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda 6 Nisan Cumartesi günü Kapaklı Kırklarelililer Derneğinin açılışına Başkan Çağlayan’ı davet etmek için geldiklerini belirtti.
 
YARDIMLAŞMAYI SAĞLAYACAĞIZ
Dernek Başkanı Ülkü Pehlivan “Başta Kakava şenliği olmak üzere ilçelerde yapılan çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikleri Dernek üyelerimize anlatıyoruz. Düzenleyeceğimiz çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler ile Kapaklıda yaşayan Kırklarelililer arasında yardımlaşmayı sağlayacağız.”dedi.
 
PLAKET TAKDİM ETTİLER
Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kapaklı Kırklarelililer Derneğinin açılışı ile aktif şekilde çalışacağına emin olduğunu, gerçekleşen ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi.
Ziyaretin sonunda Kırklarelililer Derneği Başkanı Ülkü Pehlivan ve Dernek Sekreteri İshak Şukla, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a Kapaklı Kırklarelililer Derneği adına plaket verdiler.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ