Samsunlular ‘Aktürk’ dedi

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Olağan Genel Kurul seçimlerinde mevcut başkan Mehmet Aktürk güven tazeledi. Mehmet Aktürk Başkanlığında yeni yönetim İbrahim Aktürk, Ce

GÜNDEM 1.04.2013 20:52:00 0
Samsunlular ‘Aktürk’ dedi
 Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde başkanlığa yeniden Mehmet Aktürk seçildi.
 
7. OLAĞAN KONGRE YAPILDI
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7.Olağan Genel Kurulu önceki gün dernek binasında yapıldı. Saat 13.30’da gerçekleşen kongreye siyasiler ve dernek üyeleri katıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan olağan genel kurulda divan kurulu başkanlığına Şinasi Şahin, katip üyeliğine de Savaş Önder ve Mustafa Keskin seçildi. Divan teşekkülü, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk dönemin faaliyet raporunu sundu.
 
OYLARIN 162’SİNİ ALDI
İki listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Mehmet Aktürk ile Mustafa Keleş üyeleri selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 250 üyenin oy kullandığı seçimde 247 oy geçerli sayılırken, geçerli oyların 162’sini alan Mehmet Aktürk Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçildi. Diğer aday Mustafa Keleş ise 85 oy aldı.
 
YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7.Olağan Genel Kurul seçimleri sonucu Başkanlığa Mehmet Aktürk seçilirken, Yönetim Kurulu’nda İbrahim Aktürk, Ceylan Yanar, Mustafa Acar, Şükrü Önder, Mustafa Önder ve Bekir Hekimoğlu yer aldı. Denetleme Kuruluna ise Hasan Sevinç, Hasan Önder, Mehmet Tunç ve Abdullah Göçer yer aldı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet Aktürk “Altı ay önce eski Başkan Hicabi Süzen’in istifası üzerine göreve geldim. Elimizden geldiğince bu süreç içinde derneğimiz için çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonra yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte derneğin çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceği sözünü veriyoruz. Hafta sonunda gününü ayırarak seçime katılan bütün hemşerilerimize de sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ