Samsunlulardan hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, geçtiğimiz gün Marmara Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 31.03.2013 19:07:00 0
Samsunlulardan hayırlı olsun ziyareti
 GÜNLÜK GAZETE EKSİKLİĞİ MARMARA HABER İLE GİDERİLDİ
Kapaklı’da uzun yıllardır gerçek anlamda habercilik yapacak, düzeyli, seviyeli bir günlük gazeteye ihtiyaç olduğunu belirten Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, bu eksikliğin Marmara Haber Gazetesi’nin bölgede yayın hayatına başlaması ile giderildiğini kaydetti. Türkiye’nin en büyük beldesi konumundan, Türkiye’nin en genç ilçesi konumuna yükselen Kapaklı’da günlük gazetenin önemli bir ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Aktürk, “Marmara Haber Gazetesi, başta Kapaklı halkı olmak üzere, tüm bölgeye hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 
 
DERNEĞİN FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 2003 yılında kurulduğunu belirten Mehmet Aktürk, derneklerinin faaliyetleri hakkında gazetemize bilgi verdi. Her yıl Haziran Ayı’nda Samsunlu hemşerileri ile Piknik Şöleni’nde bir araya geldiklerini söyleyen Aktürk, “Ramazan Aylarında kurduğumuz iftar sofralarında da bir araya geliyoruz. Yılda bir kez düzenlediğimiz Kış Gecesi etkinliğinde de yerel sanatçılarımız eşliğinde eğlenceli anlar yaşıyoruz. Tüm bu sosyal aktivitelerin yanı sıra ihtiyaç sahibi Samsunlu hemşerilerimize üye olmalarına bakmaksızın çeşitli yardımlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
AKTÜRK’E EŞLİK ETTİLER
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcıları Şükrü Önder, Mustafa Önder, Mustafa Keskin ve Bekir Hekimoğlu da, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk’ün gazetemize yaptığı ziyarette hazır bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ