Polisten fuhuş baskını: 22 gözaltı

Çorlu ve İstanbul'un Silivri ilçelerinde fuhuş ve fuhuşa aracılık yaptıkları belirlenen kişilere yönelik polisin düzenlediği operasyonda, 3'ü Türk, 13'ü yabancı uyruklu 16 kadın ile birlikte toplam 22

GÜNDEM 31.03.2013 19:06:00 0
Polisten fuhuş baskını: 22 gözaltı
 Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş için para karşılığında kadın buldukları öne sürülen kişilere yönelik 3 ay süren teknik takibin ardından sabaha karşı operasyon için düğmeye bastı.
 
SITMA 2 OPERASYONU
'Sıtma 2' adı verilen operasyon kapsamında Çorlu ve Silivri’deki bazı adreslere eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyon kapsamında kadınlara para karşılığında müşteri bulduğu iddia edilen 3 kişi, Çorlu'daki iki evde yakalandı.
 
22 GÖZALTI
Silivri'deki bir gece kulübü ile bir otel ve dört eve yapılan baskında da 3 Türk, 3 Moldova, 2 Türkmenistan, 2 Fas, 1 Kazakistan, 1 Özbekistan, 2 Kırgız, 2 Rus uyruklu olmak üzere toplam 16 kadın ile gece kulübüne müşteri olarak geldiği iddia edilen Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu 6 No'lu cezaevinin ikinci müdürü A.K.ve gece kulübünün 2 çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlar yüzlerini gizlemeye çalışırken, bazılarının ise ağladığı görüldü. Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 22 kişi, ardından Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER