Gazete sahibine sopalı saldırı

Tekirdağ'da yerel 'Habertrak Gazetesi' imtiyaz sahibi Cenap Kürümoğlu, henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı.

GÜNDEM 28.03.2013 20:20:00 0
Gazete sahibine sopalı saldırı
 SALDIRIYA UĞRADI
Olay, önceki gece İskele Caddesi'nde meydana geldi. Tekirdağ'da günlük yayımlanan yerel Habertrak Gazetesi imtiyaz sahibi Cenap Kürümoğlu, evine giderken yolda 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Başından yaralanan Kürümoğlu'nun bağırması üzerine kimlikleri henüz saptanamayan saldırganlar kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen polis Kürümoğlu'nu Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Kürümoğlu'nun sol gözünde hasar oluştuğu ve kaşının yarıldığı belirlendi. Acil serviste tedavi edilerek başı ve sol gözü sarılan Kürümoğlu, saldırganlardan şikayetçi oldu.
 
POLİTİKAMDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK
Olayın duyulması ile Tekirdağ'da görev yapan meslektaşları ve siyasi parti temsilcileri hastanede Cenap Kürümoğlu'nu ziyaret etti. Hastanede polise ifade verdikten sonra taburcu edilen Kürümoğlu “Ekmek aldığım esnada başında kapüşon bulunan 2 kişi sopayla saldırdı, yere yığıldım. Başımdan kanlar gelmeye başladı. Ben bağırınca bana vuranlar koşarak uzaklaştı. Vuranlardan biri kısa diğeri uzun boyluydu. Bana bu saldırıyı Tekirdağ'ı soyan hırsızların taşeron bir uşağı yapmıştır. Beni bu saldırılar yıldıramayacak. Gazetemin yayın politikasında en ufak bir değişiklik olmayacak. Bu saldırı ilk de olabilir, 5'inci de olabilir. Canımı da alabilirler. Asla ve asla yayın politikamda bir değişiklik olamayacak” dedi. Asayiş Şubesi ekipleri olay yeri ve yakındaki işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak saldırganların kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ