“Tüm maçları kazanmak istiyoruz”

Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, lige verilen bir haftalık aranın sakat oyuncuların iyileşmesi adına kendilerine ilaç gibi geleceğini belirterek, 'Beklemediğimiz iki mağlubiyet aldık. 6

SPOR 28.03.2013 20:19:00 0
“Tüm maçları kazanmak istiyoruz”
 Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu bir basın açıklaması yaparak geçtiğimiz Cuma akşamı Margi Hotel Balo Salonu'nda yapılan Dayanışma Yemeği ile Pazar günü İzmir deplasmanında oynanan Altay Konak Belediyesi maçıyla ilgili görüşlerini açıkladı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Boyacıoğlu, Dayanışma Yemeği'ne katılarak takıma destek veren herkese teşekkür ederken Altay Konak Belediyesi karşısında alınan mağlubiyet için de "Altay Konak Belediyesi gerçekten çok güçlü bir ekip. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık oyuncularımızı da kutluyorum" dedi.
Basketbol takımına maddi katkı sağlamak ve dayanışma ruhunu sıcak tutabilmek amacıyla geçen Cuma akşamı Margi Otel'de bir Dayanışma Yemeği düzenlediklerini ifade eden Boyacıoğlu, "Katılımın yüksek olması bizi mutlu etti. Şehrimizin takımımıza sahip çıkıyor olması bizim için çok önemli. Yemeğe katılan dostlarımız ve sevenlerimiz bize hem maddi katkı sağladılar, hem de moral açıdan katkı verdiler. Ben tüm katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.
 
“FİNAL 6’YA KALMAK İSTİYORUZ”
Pazar günü İzmir deplasmanında karşılaştıkları ve mağlubiyetle ayrıldıkları AltayKonak Belediyesi maçı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Boyacıoğlu, şunları söyledi: "Altay Konak Belediyesi gerçekten çok güçlü bir ekip. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık oyuncularımızı da kutluyorum. Son birkaç haftadır sakatlıklar ve hastalıklar peşimizi bırakmıyor. Tecrübeli oyuncumuz Banu Yıllar'dan ikinci tur ilk yarı maçlarında yararlanamadık. Pelin Gürçavdı sezonu kapadı. Banu Toker sakatlıktan yeni kurtuldu. Bursa BŞB maçında 4 oyuncumuz rahatsızdı. İzmir'deAltay karşısında Nihan ve Ceylan sakat sakat oynadılar. Fikstür dezavantajımız vardı. Bunu en az hasarla atlatmayı düşünüyorduk. Ama iki mağlubiyet aldık. Şimdi lige bir hafta ara verildi ve bu arayı sakatlarımızın düzelmesi ve oyuncularımızın dinlenmesi için bir fırsat görüyoruz. 6 Nisan Balçova maçıyla tekrar yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp Final 6'ya kalmayı istiyoruz".