Şehit Er Mustafa Kalenci Çeşmesi açıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan önceki gün Bademlik Mahallesi, Akalar Mahallesi ve Pınar Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 27.03.2013 21:06:00 0
Şehit Er Mustafa Kalenci Çeşmesi açıldı
 TEKRAR HİZMETE SUNULDU
Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Bademlik Mahallesi Şehit Er Mustafa Kalenci Çeşmesinin bakım, onarım ve düzenlemesi yapılarak hizmete sunuldu. Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan: "Bademlik Mahallesi'nde bulunan Şehit Er Mustafa Kalenci çeşmesinin bakım, onarım ve düzenlemesi tekrardan yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu." dedi. Çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, saat 10.30'da Akalar Mahallesi'nde Onur Sokak ve Koru Sokakta yürütülen alt yapı çalışmalarını inceledi. Ayrıca Başkan Çağlayan çevrede yaşayan vatandaşlar ile sohbet edip, yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara sürekli olarak bilgiler verdi.
 
YOLLAR DAHA İYİ DURUMA GELECEK
Başkan Çağlayan çevre sakinleri ile yaptığı sohbette "Akalar Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarımızı en kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bitirilen kanalizasyon çalışmalarımızın ardından tesviye çalışması yaparak yolları daha iyi duruma getireceğiz." dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN