Sorunsuz taşıma için çalışmalar sürüyor

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, Özel Halk otobüsleri şoför ve personelleri ile hizmetiçi eğitim programı kapsamında ‘Toplu Taşımada Ulaşım Kura

GÜNDEM 27.03.2013 21:04:00 0
Sorunsuz taşıma için çalışmalar sürüyor
 TOPLU TAŞIMADA ULAŞIM KURALLARI
Toplantıda bir konuşma yapan Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın, büyükşehir olan Tekirdağ’da ulaşımın, önem verdiği konular arasında üst sıralarda yer aldığını belirterek, “Başkanımız Adem Dalgıç, Tekirdağ’da sorunsuz bir toplu taşıma yapılması için Tekirdağ Belediyesi olarak firmamıza her zaman gerekli desteği vereceklerini her fırsatta dile getiriyor. Biz de başkanımızın talimatları doğrultusunda bugün burada özel halk otobüslerinin şoför ve personelleri ile bir araya gelerek toplu taşımada ulaşım kuralları konulu bir toplantı gerçekleştirdik. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istedik” dedi.
 
3 MART’TA BAŞLAMIŞTI
Toplantıda Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya gerekli idari konularda, Eski Ulşaım Daire Başkanı Ulaşım Master Plan Uzmanı Taceddin Kınay, genel olarak toplu taşıma ile ilgili konularda, Polis Memuru Nuri Yıldız da trafik kuralları ile ilgili şoförleri ve personele bilgiler verdi. Toplantıda Özel Halk Otobüsleri İşleticisi İlyas Küçükmidil de hazır bulundu. Tekirdağ Belediye sınırları ve mücavir alanlarda Tekirdağ Belediyesi’ne ait şehiriçi yolcu taşımacılığını sağlayacak, 16 hat üzerinde çalışacak 70 adet klimalı, çevreci, alçak tabanlı otobüsler ile toplu taşımacılık hizmetleri 7 yıl süre ile özel bir firmaya verilmiş ve 3 Mart’ta işe başlanılmıştı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN