Çerkezköyspor ağır yaralı 1-5

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor 22.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldiği Sultangazispor karşısında hezimete uğradı. Rakibi karşısında maçı dokuz kiÅ?

SPOR 27.03.2013 21:03:00 0
Çerkezköyspor ağır yaralı 1-5
 Bölgesel Amatör Ligde taraftarı karşısında Sultangazispor’u konuk eden Çerkezköyspor hiç beklemediği bir yenilgi aldı.
 
KARŞILAŞMA ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda önceki gün saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Hakan Semerci yönetirken, yardımcılıklarını ise Emre Yılmaz, İhsan Korhan Başer ve Fırat Emre Kırdar yaptı. Çerkezköyspor Ersin, Mesut, Atalay, Cihan, Bekir, Hakan, Gökhan Doğan, Samet, Ersin, Fırat ve Ali ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Sultangazispor ise karşılaşmaya İlkay, Cem, Oğuz, Serhat, Mehmet, Volkan, Remzi, Samet, Serkan, Yusuf, Erdem kadrosu ile çıktı.
 
KONUK EKİP REMZİ İLE ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya Çerkezköyspor üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın altıncı dakikasında Çerkezköyspor Hakan Olgan ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. İlk dakikalarda savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sultangazispor ilerleyen dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Ataklarını sürdüren konuk ekip Sultangazispor 10.dakikada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Remzi’nin vuruşu kaleci Ersin’den döndü. Dönen topu iyi takip eden Remzi topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
 
SERKAN’IN GOLÜ İLE FARK İKİYE ÇIKTI
Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düşen Çerkezköyspor beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Rakibinin beraberlik için yüklendiği dakikalarda konuk ekip farkı ikiye çıkarttı. Sağ kanattan hızlı çıkan Sultangazispor’da defansın arkasına iyi sarkan Serkan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında defans arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışan konuk ekip 21.dakikada Serkan ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR GOL İÇİN BASTIRDI
Karşılaşmada iki farklı mağlup durumda olan Çerkezköyspor farkı bire indirmek adına önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında defansın hatasını iyi takip eden Ersin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ersin’in sağ çaprazdan gerçekleştirdiği sert vuruş İlkay’ın bacaklarından döndü. Sağlı sollu ataklarla farkı indirmeye çalışan Çerkezköyspor’da 30.dakikada seri çalımlarla ceza sahası içine giren Fırat’ın vuruşu az farkla auta çıktı.
 
İLK DEVREDE ŞOK
Çerkezköyspor karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sultangazispor 41.dakikada farkı üçe çıkardı. Defansın arkasına atılan topta Erdem kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı. Ersin’in üzerinden topu ağlara gönderen Erdem skoru 3-0 yaptı.Karşılaşmada rahat bir futbol ortaya koyan Sultangazispor’da karşılaşmanın 44.dakikasında Yusuf’un vuruşu direkten döndü. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Sultangazispor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
TAKIM CANLANDI 
İlk devreyi üç farklı mağlup kapatan Çerkezköyspor’da Cihan’ın yerine Gökhan Küçük, Ali’nin yerine ise Serkan oyuna girdi. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile toparlanan Çerkezköyspor farkı indirmek için var gücüyle mücadele etti. 47.dakikada Fırat’ın kullandığı kornerde iyi yükselen Bekir’in vuruşu üstten auta çıktı. 52.dakikada Çerkezköyspor üçüncü oyuncu değişikliğine giderek Samet’in yerine Emrah Çilingir dahil oldu. Emrah Çilingir’in oyuna girmesi ile birlikte sağ kanadı çok iyi kullanan Çerkezköyspor Sultangazispor savunmasına zor anlar yaşattı.
 
İKİNCİ SARI KARTTAN OYUN DIŞI KALDI
Karşılaşmanın 65.dakikasında Çerkezköyspor’da Gökhan Doğan rakibi ile ikili mücadele sonunda karşılaşmanın hakeminden direkt kırmızı kart gördü. On kişi kaldıktan sonra oyun disiplininden kopmamaya çalışan Çerkezköyspor arzuladığı gole 71.dakikada Ersin ile ulaştı. Sağ kanattan Emrah Çilingir ile gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ersin mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2’ye getirdi. 73.dakikada ceza sahasına iyi sarkan Erdem Atalay tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Atalay’a sarı kart verdi.
 
SKOR 4-1 OLDU
Bu pozisyondan dört dakika sonra rakibi ile ikili mücadelede faul yapan Atalay ikinci sarı kartı görerek takımını dokuz kişi bıraktı. Karşılaşmanın 86.dakikasında Çerkezköyspor savunmasını az adamla yakalayan Sultangazispor’da Yusuf seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Bekir ile ikili mücadele sonunda Yusuf yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterirken, pozisyona neden olan Bekir’e de sarı kart gösterdi. Topun başına geçen Oğuz topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı.
 
23 PUANDA KALDI
Oyun disiplininden tamamen kopan Çerkezköyspor kalan dakikalarda iyi futbol ortaya koyamadı. Karşılaşmanın 85.dakikasında konuk ekip farkı dörde çıkardı. Sağ kanattan Serkan ile gelişen atakta Arda topla buluştu. Şık bir vuruşla Ersin’i avlayan Arda takımının da beşinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Sultangazispor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Sultangazispor bu galibiyet ile puanını 43 yaparken, Çerkezköyspor ise 23 puanda kaldı.