Veteranlar basketbolda mağlup 63-52

Lüleburgaz Veteran Basketbol takımı dostluk maçında karşılaştığı Bulgaristan takımı Plovdiv (Filibe)’e 63-52 mağlup oldu.

GÜNDEM 26.03.2013 20:12:00 0
Veteranlar basketbolda mağlup 63-52
 Önceki gün Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadele Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın oyun atışıyla başladı.İlk periyoda karşılıklı basketlerle başlandı. İyi savunma yapan Lüleburgazlı Veteranlar bu periyodu 13-8 üstün tamamlayan taraf oldu. İkinci periyot Bulgaristan takımı Plovdiv’in üst üste bulduğu sayılarla başladı. İlk periyoda oranla daha iyi hücum yapan takım ilk yarıyı da 4 sayı farkla 26-30 önde tamamladı.
 
KARŞILAŞMAYI KAYBETTİ
Üçüncü periyotta iki takımın mücadelesi alkış topladı. Bu periyotta başa baş bir oyun sergilenirken farkın kapanmasına izin vermeyen Plovdiv son çeyreğe 51-44 önde girdi.  Son periyotta oyuna ortak olmaya çalışan Lüleburgaz Veteran Takımı, sayılar bulmasına karşın rakip oyuncuları durduramayınca potasında kolay sayılar gördü.Üstün bir oyun sergileyen Plovdiv maçı 63-52 kazansa da mücadelenin sonunda asıl kazananın dostluk olduğu gözlendi.