Tokatlılar, Eryılmaz konserinde buluştu

Kapaklı Tokatlılar Derneği Yönetimi, önceki akşam dernek binası’nda düzenlenen konserde Tokatlı hemşerileri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 25.03.2013 22:21:00 0
Tokatlılar, Eryılmaz konserinde buluştu
 GÜNLÜK YAŞAMIN STRESİNDEN UZAKLAŞMAK İSTEDİK
Konser önceki akşam 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşti. Kapaklı’da yaşamını sürdüren Tokatlıların, günlük yaşamın stresinden bir an olsun uzaklaşması amacıyla konser etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak, “Amacımız Tokatlı hemşerilerimizi bir an olsun dertlerinden sıkıntılarından uzaklaştırabilmektir. Hayat koşuşturmasından vakit bulamadığı için birbiri ile görüşemeyen hemşerilerimizi bir araya getirmektir” dedi.
 
GUİNNESS REKORLAR KİTABINA GİREN TÜRK SANATÇI
Tokat’ın yerel sanatçılarından Eryılmaz’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyifli bir gece yaşayan Tokatlılara daha sonra dernek yönetimi tarafından Tokat’ın yöresel tatlarından olan Katmer ikram edildi. Sanatçı Eryılmaz’ın geçtiğimiz yıllarda 85 saat aralıksız şarkı söyleme rekoru kırdığını ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girdiğini ifade eden Kapaklı Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Atak, kendilerini kırmayarak Kapaklı’ya gelen ve konser veren Sanatçı Eryılmaz’a tüm hemşerileri adına teşekkür etti.
Konseri Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Bekir Atak, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, Kapaklı Tokatlılar Derneği Piknik Ağası Ersoy Aktaş, dernek yönetim kurulu üyeleri Arif Karlı, Mecnun Kaynarpınar, İlhan Turan, Erdoğan Ömrüuzun, Hasan Aydoğan ve çok sayıda Tokatlı izledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ