Gazetecilerden Yerlikaya ve Dalgıç’a ziyaret

Trakya Gazeteciler Birliği Derneği yöneticileri Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Şubat ayına kadar Basın Mensupları Derneği ile Gazeteciler Cemiyeti adı altında 2 farklı basın derneği olarak faali

GÜNDEM 24.03.2013 18:29:00 0
Gazetecilerden Yerlikaya ve Dalgıç’a ziyaret
 TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Naci Akyazı, birleşme çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Vali Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti. Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Başkanvekili Özkan Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ’da mevcut durumda bulunan 2 derneğin birleşmesi sonucu gazetecilerin tek dernek çatısı altında toplandığını dile getiren Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Tekirdağ’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.
 
HAYIRLI OLSUN
Ziyarette konuşan Dalgıç da Tekirdağ’da görev yapan gazetecilerin tek dernek çatısı altında birleşmelerinden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek “Tekirdağ’da basının tek dernek çatısı altında birleşmesi, basın sektöründe hem kalitenin artmasını sağlayacak hem de bu sektöre büyük bir güç katacaktır. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman gazeteciler derneğinin yanındayız. Hayırlı olsun” ifadesini kullandı.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN